Cikk beküldése

Bizonyára más is találkozott már olyan esettel, amikor a WordPress szerkesztésekor akadályba ütközött, de aztán vagy hosszas Google-zás után, vagy a WordPress Magyarország Fórumának segítségével, vagy önállóan meg tudta oldani a problémát?

Mivel ez a honlap azért jött létre, hogy a kezdő WordPress-felhasználókat segítse, nagy örömömre szolgálna, ha az esetet, a megoldást a honlap látogatói is elérhetnék!

Kérjük, hogy a további felületen írjátok meg azt, amiről úgy gondoljátok, hogy egy kezdő számára tanulságos és segítséget jelenthet.

Ne feledjétek: A WordPress mindenki számára sok örömet adott, és mindenki volt kezdő! Milyen jólesett nektek is egy kis segítség!

Cikk beküldése:

[gravityform id=”1″ name=”Cikk beküldése” title=”false” description=”false” ajax=”true”]

“Cikk beküldése” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Jó napot kívánok!

  Szeretnék egy talán sokak számára érdekes témával kapcsolatban ajánlást tenni.
  Én jelenleg Máltán lakom és esküvőszervezéssel foglalkozok, ami Magyarországi szinten rendkívül új szolgáltatás, hiszen külföldön élő Magyar rendezvényszervező nincs sok a világban.
  Azt szeretném megkérdezni: lehetséges-e valamilyen módon, hogy cikk jelenjen meg az Esküvő Máltán szolgáltatásról?
  Mivel annyira új a dolog, hogy az írott sajtóban nem is nagyon tudnak róla és talán több szempontból is érdekes lehetne az (több) olvasó számára a dolog.

  Tudnának illetve szeretnének belőle valamilyen cikket csinálni?

  Előre is nagyon szépen köszönöm a választ!

  Üdvözlettel,

  Krisztina

  1. Kedves Krisztina!

   Köszönjük szépen a levelet!

   A mi oldalunkon reklámcikk formájában nem kívánjuk megjelentetni a máltai esküvőről szóló híradást. Amint látható, ez az oldal a WordPress tartalomkezelő rendszer ügyes-bajos dolgaival foglalkozik – a legcsekélyebb relevancia sem fedezhető fel egy esküvő, egy Málta és a WordPress-tanácsok között. :)

   Sokat gondolkodtam, hogy egyáltalán, a hozzászólást, engedélyezzük-e megjeleníteni, hiszen szemmel láthatólag semmi köze a témánkhoz, inkább csak piacot keres, sőőőt: a megadott oldal még csak nem is WordPress alapokon készült… :(

   Végül, arra gondoltunk, ha már valaki egy kedves levéllel veszi a fáradtságot, hogy érdeklődjön,, nem spam levelekkel bombáz bennünket, hogy házasodjunk hatszor, mert Málta olyan gyönyörű, akkor legalább a hozzászólások részben elengedjük, hátha lesz olyan WordPress-es, akinek egy linkcserére van szüksége, netalán-talán megőrülni készül, és éppen Máltán fogja elkövetni az őrülés tettét… :) :)

 2. Üdv mindenkinek itt, a 4. dimenzióban :)

  Azért arra kíváncsi lennék Krisztina visszanézett-e ide egyáltalán… Málta igen gyönyörű hely, annak aki nősülni akar biztos szupi, messzire szökni nem lehet (hirtelenjében), faárusok jó pénzt tudnak keresni – bútorasztalosok meg különösképpen :D Más jól kereső ágazatok meg nemigen vannak a szigeten – Kedves Krisztina, ideje WordPress alapokon egy “Esküvő Máltán!” oldal létrehozása, és annak az oldalnak a reklámozása! A cikk megjelentetést meg hagyjuk meg szakmai oldalaknak ;) – és az eredmény bizonyára nem is fog elmaradni
  L.

 3. Üdv
  Én is szeretnék 1 ilyen beküldős olda t az oldalamra ahol beküldhetnek képeket meg amit akarnak az emberkék és én kiválogatva a legjobbakat közzé is tehetném segítenétek ebben kérlek.
  e-mailomra írjatok választ ha kérhetem
  vagy skype: baltustube91

  1. Kedves BaltuS!

   Ha a Fórumon a keresésre nem találsz eredményt, segítséget, akkor kíséreld meg ugyanazt a Google-val, vagy más keresővel.

   Jó fejek vagyunk, de annyi időnk nincs, hogy mindenki honlapépítés közbeni gondjának megoldására tudnánk delegálni egy privát szakembert. Merthogy ezt önkéntesen, saját anyagi és humán erőforrásaink terhére oldjuk meg, a saját szabadidőnk terhére…
   Szívesen segítünk, de erőnk – sajnos – véges.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>