Elköltözött a kardiweb.wordpress.com oldal!

KardiWeb-logóMint érzékelhettétek, már nem érhetők el a kardiweb.wordpress.com oldalon a WordPress segédletek, funkciók témakör mivel minden bejegyzésem áthoztam ide a WordPress Magyarország Közösség blogjára.

A továbbiakban itt fogok minden kezdő, haladó és fejlesztő wordpress felhasználónak segítséget nyújtani segédletekkel és funkciókkal. Bizonyára többen ismertek a Fórumról, de akik nem ismernek azoknak néhány szóval bemutatkozom:

Kardos László (az interneten KardiWeb és Laszlo Espadas neveken vagyok ismert) vagyok. 1986 április 26-án láttam meg a napvilágot Kecskeméten.

WordPress alapú weboldal készítéssel, keresőoptimalizálással, web design-nal, rendszer üzemeltetéssel és tárhely szolgáltatással foglalkozom. Jelenleg a WordPress Magyarország Közösség ezen tevékenységeit végzem: wordpress.com fordítás, fórum moderátori feladatok és besegítek a wordpress.org fordításába is.

Az érdeklődési köröm és hobbim részben már kiderülhetett a bejegyzéseimből és a bemutatkozásomból, persze azért más is le tud foglalni a számítástechnikán kívül. A sportért általában nem rajongok (pontosítok: a TV-ben nem szívesen nézem), de élőben minden nap mozgok valamennyit (gyalog megyek haza a buszmegállótól… ). Kedvenceim a kerékpározás és az úszás. Olvasni, horgászni, túrázni, biliárdozni szeretek, a sört is megiszom, ha épp hozzám vágják, elmúltam 26. Mit mondjak még magamról? Elég is lesz, biztos unod már… :)

“Elköltözött a kardiweb.wordpress.com oldal!” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Isten hozott a fedélzeten KardiWeb! :) :)

  (Természetesen elnézést kérek Tomitól, hogy az ő hozzászólása elé csempésztem magamat, de amíg mi KardiWebbel Skype-on egyeztettünk, és a cikket formáztuk, addig Tomi beköszönt elém, és ezt mégsem hagyhattam, hogy a magam és a staff nevében ne mi köszöntsük KardiWebet először. :) :) Remélem, nincs harag Tomi? 😉

 2. Szia!

  Pont most építettem be a Options Framework -öt egy weboldalba, és már készültem, hogy lefordítom a nyelvi fájlt és látom, hogy “kardiweb” néven valaki már megcsinálta, azaz akkor te voltál!

  Nagyon szépen köszönöm!

 3. Üdvözlet!

  Szeretnék kérni egy kis segítséget. Jelenlleg egy apróhirdetőt üzemeltetek az Another wordpress classifieds pluginnal. Sajnos ez a bővítmény angolnyelvű és aki nem tud angolul annak ez akadály a hirdetés feladásban. Átmeneti megoldásként a wp translate plugint alkalmaztam. Szeretném megkérdezni, hogy elérhető Az another wordpress classifieds magyar fordítással?

  A választ előre is köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.