Hogyan épül fel egy WordPress-alapú, kezdő honlap?

Úgy beszéltem meg magammal, hogy az a legjobbnak tűnő dolog, ha előveszek egy aránylag egyszerű honlapot, amin a legfontosabb dolgokat bemutathatom.

1. Amikor ránézünk egy WordPress alapú honlapra, akkor első ránézésre nem látunk semmi különösebbet, majd a második ránézésre sem. A WordPress-honlap kívülről nézve nagyon hasonlít több konkurens CMS (tartalomkezelő) rendszerrel készített honlaphoz.

Amint azt tudjuk, a lényeg belül van… :)

 Syrius Kutyaiskola Pécs - WordPress-alapú honlap, felosztva

 

“Hogyan épül fel egy WordPress-alapú, kezdő honlap?” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Tisztelet a fejlesztőknek és a hozzáértő előadóknak. Végre, sok-sok oldal átolvasása illetve átszenvedése után egy olyan tanulmány amely az idősödő elme számára is befogadható. Most mondhatom, hogy világos a felépítése és kezdő használati fogásai. Jó volna ha a szerző /fordító/ bírná cérnával és folytatná érhetően a továbbiakat, hogy a hozzám hasonlók is használhassák ezt a klassz alkalmazást.
  Köszönettel: Imre

  1. Kedves Imre!

   Köszönet a tagadhatatlanul jóleső dicséretért!

   Sajnos, a rendelkezésre álló szabadidő meglehetősen szűkös, de a folytatás nem fog elmaradni… ;)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>