WP-PostViews 1.40 plugin (bővítmény) magyarul

A Lesterchan-sorozat következő, de közel sem utolsó darabjához érkeztünk; ez sem egy agyoncicomázott darab, de annál gyakrabban építik be a sablontervezők a megoldásaikba.

Amit tennie kell, és amit tud is ez a WordPress-bővítmény, mindössze annyi, hogy előlről-hátulról megmutatja, hogy az adott oldalt/bejegyzést hányan tekintették meg, hányan nyitották meg olvasásra.

Beállítható, hogy csak a regisztrált felhasználók olvasását számlálja, vagy csak a vendégekét, vagy éppen mindenkiét. Azt is beállíthatjuk vele, hogy a keresőrobotok olvasását figyelembe vegyük, vagy sem.

WP-PostView 1.40 bővítmény (plugin) honlapja – angol

WP-PostViews 1.40 bővítmény (plugin) támogatás oldal (angol)

[download id=”13″]

“WP-PostViews 1.40 plugin (bővítmény) magyarul” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Szia, Letöltöttem, felraktam, szükséges sort bemásoltam az index, single és page php-kbe, aktiváltam, widget-et beraktam, ott is van, be is állítottam, hogy mi hogy legyen, és mégsem jelenik meg az oldalon. Van tipped mit lehet még elbénázni? (Azt sem tudom, hogy hova kell rakni a magyar nyelvi fájlt, de ez a legkisebb bajom, angolul sem megy) Köszi

  1. Egyet bizonyosan tudok mondani; ahogy azt már leírtam – a magyar fájlt (.mo) a plugin (bővítmény) gyökérkönyvtárába kell másolni. Ekkor a beállítási feéület ékes magyarul fog megszólalni.

   A többi lehet sablonfüggő is, gyanusan sok helyre raktad el őket. :)

   Linket, sablonnevet, wp verziót, ha mondanál… 😉

  2. Szervusz Krissz!

   Látatlanban nehéz megmondani, hogy nem maradt-e le egy betű, egy jel, vagy éppen hova tetted be.

   Az általad említett fájlokban meg kell keresni a sort, és azután kell beilleszteni oda, ahol szeretnéd megjeleníteni.

 2. http://halado.cewe-fotokonyv.hu/ az oldal. A magyar fájl a a plugin gyökérkönyvtárban van, de nem zavar, hogy angol, ennyit még megértek, csak a bénaságomat akartam ezzel is demonstrálni:)
  Először csak az index.php-be raktam be, de mivel az nem hozott eredményt, beraktam a másik kettóbe is. Most egyenként kitöröltem, és csak az index.php-ben hagytam meg, de semmi. A widgetek között ott van, csak nem jelenik meg.
  2.7-es wp, sablon neve: scrapbook. Nagyon köszönöm:)

 3. Nálam a plugin gyökérbe másolva nem magyar, ám a wp-postviews mappába rakva a magyar fájlt okés. Köszönjük.

 4. Hi,

  Nálam megy szépen, a magyarítás nem nagy dolog hiszen csak a kijelzők a lényeg, viszont nem könnyű belőni hogy mindenhol jól jelenjen meg…

 5. pont ilyen plugin kerestem a supertutorial.hu oldalamhoz, nagyon örülök, hogy felhívtad erre a pluginra a figyelmet és hogy magyarosítást is csináltál hozzá

 6. hali nem tudom hova írjam ezért ide fogom: szeretnék egy a wordpress.com oldalon létrehozott wp fiokhoz galériát adni (nextgen) de nem tudom hogy kell valaki meg tudná írni?
  elöre is kösz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.