WP-Download Monitor, letöltéskezelő bővítmény (plugin) magyarul

Frissítve: 2009.05.23-án 11.42-kor. Megjelent a 3.1-es verzió, és a fordítást is javítottuk.

Frissítve: 2009.03.20-án 23.50-kor. Megjelent a 3.0.2-es verzió, és a fordítást is javítottuk.

WordPres Download Monitor 3

Nem lehet ráfogni a kicsiny, de lelkes szerkesztőségre, hogy aluszékony lenne. 2009. március 18-án jelent meg a WordPress-Download Monitor új, 3-as főverziója, és máris tálalásra kerül ezeken az oldalakon.

Ez a bővítmény fájlok feltöltésére, letöltések menedzselésére, a letöltések számlálására szolgál, és megjelenít a letöltési linkeket.

A wp-DownloadMonitor a WordPress 2.5-ös verziójától kezdődően kompatibilis. A jelenlegi verziófrissítés jelentős változásokat hozott, ezért nem árt, ha alaposabban figyelünk a frissítés előtt a részletekre. 😉

WordPress Download Monitor 3 a wordpress.org-on

WordPress Download Monitor 3.x honlapja

WordPress Download Monitor 3.x letöltés (angol)

[download#7]

[download id=”9″]

“WP-Download Monitor, letöltéskezelő bővítmény (plugin) magyarul” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Mi lenne velem (és sokunknak!) nélkületek! 😉
  Na, végre egy lépéssel előrébb jutottam, mert már magyarrá vált a drága!
  Most próbálok ügyes lenni (vagy legalább is annak látszani!). :)

 2. Szerintem, sokkal egyszerűbb lenne mindenki élete.. :)

  Aki a frissítés előtti verziót töltötte le, annak sikerült szívóágra kerülnie, velünk együtt: a bővítményben a .po fájl download-monitor.po néven lakott, ami a fordításkor – értelemszerűen – download-monitor-hu_HU.mo nevet kapott. Na, ez volt a hiba! :)

  wp-download_monitor-hu_HU.mo a megfejtés. Elnézést mindenkitől, és magamtól is, aki ez miatt szétgörcsölte magát. :)

  A frissítésünkbe bekerült WordPress Download Monitor HU fájlba egyébként a 20-án közzétett 3.0.2 verzió, a magyar (helyes) fájlok mellett, ajándékként a többnyelvű honlaposoknak, betettük a német nyelvű fordítást is. :)

 3. Felraktam Download Monitort, Letöltések- nél adtam hozzá egy képet, amit beállítottam, hogy csak regisztrált felhasználók használhatják. Viszont sajnos nem tudom hogyan tovább. hmm Csinálok egy új postot, és oda mit kell betennem, beírnom, hogy annak a bizonyos a fájlnak a linkjét láthassam, és csak tényleg regisztráltként?

 4. Amikor készítesz egy új bejegyzést, akkor a vizuális szerkesztőben megjelent ikonra kell kattintani, és úgy feltölteni a fájlt. Amikor a feltöltésnél megadod az adatokat, akkor a bejegyzésben azzal a címmel fog megjelenni a letöltés, más teendőd nincs.

  Másik lehetőség, hogy beilleszted a bejegyzésbe a [ download id=X ] kódot (kapcsos zárójeleknél ne legyen szóköz).

 5. Köszönöm, már működik, de vannak problémák :(
  1. Amikor az új bejegyzésnél rámegyek a kis ikonra, arra a lefelé álló nyílra, utána betölti az ablakot, és utána el is tűnik , az ablakban nagy fehérség van, és csak tölt és tölt.
  2. Hasonló a helyzet a Letöltések- Szerkesztés ablakban is. Kiválasztok egy már meglévő “letöltést”, majd azt szeretném szerkeszteni. Rámegyek az Akció oszlopában a szerkesztés ikonra, be is tölti a szerkesztő oldalt, de kb 2 másodperc után az is eltűnik, és csak tölt és csak tölt.

  Magyarul csak a “Letöltések- Új hozzáadása” lehet ténylegesen hozzáadni, és az utólagos szerkesztés sehogy sem lehetséges :(
  Valakinek valamilyen ötlete?

  És még lenne egy külön kérésem is. Azt szeretném, hogy amit csak regisztrált embereke tudjanak letölteni, és simán, vendégként lép be, akkor az lássa, hogy “Letöltéshez, be kell lépni az oldalba”. Amikor belép, akkor a fájl neve, vagy címe látszódjon.

  Ezek a problémák, kérés megoldható valahogy?

 6. Javaslom, hogy a bővítmény readme fájlját is olvasd át, és a bővítmény honlapja, illetve fóruma is hasznos ötleteket adhat.

  A Download Monitor telepítése/frissítése után kell egy közvetlen link (permalink) struktúrát is frissíteni, mert ezt kifejezetten elvárja ez a bővítmény.

  A képekkel való kezelést inkább a NextGenGallery bővítményre bíznám, ez inkább dokumentumfájl-kezelő bővítmény.

  Részletesebb segítséget WordPress Magyarország Fórum oldalain érdemes kérni. Ezek az oldalak inkább magazin jellegűek, és inkább csak rövid, párszavas kérdésekre-válaszokra van lehetőség.

  A WordPress Magyarország Közösség nagyobb tapasztalattal, felkészültséggel és térrel rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.