SelfCom.hu

SelfCom.hu

A SelfCom.hu egy értekesítéssel, értékesítői tanácsokkal szolgáló weboldal, mely mindezt blogbejegyzések formájában teszi. A mi szempontunkból az érdekessége, hogy szinte minden bejegyzéshez tartozik egy podcast is, melyet az általunk írt podcasting bővítmény szolgál ki. A bővítmény használata végtelenül egyszerű, hiszen elég a kívánt mp3 fájlt belinkelni a bejegyzésen belül, és a bővítmény automatikusa elvégzi az átalakítást a megjelenítéskor!

“SelfCom.hu” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Az oldalt ismerem.
  Láttam és hallgattam az oldalon lévő mp3-akat.
  De mi ez a podcast?
  Ilyesmit találtam:
  “A podcasting szó szinte lefordíthatatlan, az “iPod” és “broadcasting” (a rádióadás angol megfelelõje) összeolvadásából keletkezett. A kifejezés kicsit félrevezetõ, ugyanis a podcasting technológia használatához nem feltétlenül szükséges egy iPod vagy bármilyen más hordozható zenelejátszó.

  A szóösszetétel jelentése a következõképpen magyarázható meg: a világhálóról egy kliensprogram segítségével az általában mp3 formátumú műsorszolgáltatások automatikus összegyűjtése és a felhasználó eszközére való letöltése. Ezek a szoftverek a hírszolgáltatásban és blogolásban már ismert RSS hírgyűjtõkhöz (lásd PDAMánia RSS) hasonló módon könnyítik meg a júzer életét”

  De itt ők állítják elő a hanganyagot, azt csak be kell illeszteni. Vagy nem?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.