PrémiumJátékok.hu

PrémiumJátékok.hu

A PrémiumJátékok.hu weboldal az első olyan WordPress fejlesztésem, amely már gyakorlatilag egy tényleges webshop plugint használ, amelyet kifejezetten ehhez az oldalhoz fejlesztettem. Adminisztrációs felületről rendelkezik termék-kezeléssel, termék-kategória és címke kezeléssel, valamint a megrendelések listázásával. Felhasználói felületről pedig a szokásos webáruház funkciókat tlálhatjuk meg, úgymint: termék oldal, kosár, többlépéses rendelés leadás. A főoldalon megtalálható egy AJAX-os gyorskereső a termékekhez, valamint egy blogcikkeket kategóriánként bemutató TAB-os doboz, mely 10 másodperceként automatikusan a következőre ugrik.

Az oldal profilját tekintve film- és játékfigurákkal foglalkozik, tehát rendelhetünk mondjuk egy Yoda-t az íróasztalunkra, vagy éppenséggel egy életnagyságú Terminátort a hálószobánkba, hogy legyen aki megvéd minket, mikor eljön majd az ítélet napja. :)

“PrémiumJátékok.hu” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Pár hete akadtam erre az oldalra, már bookmarkban van (mondanom sem kell, az adatlapok FF2 alatt szétesnek :) ). Szép és jó, a lappal semmi gondom 10/10, csak valami ß#&@* drága.
    Pl ezt néztem ki születésnapomra: http://premiumjatekok.hu/alien-14-aranyu-mellszobor/
    De ennek az árnak jóval kevesebb mint a feléért kapom meg a konkurenciától.
    Persze ez nem a TE problémád, csak nem tudom elképzelni, hogy valaki vásároljon tőlük! :)

    1. Van hazai konkurenciája? Vagy külföldire gondoltál? Egyébként igen, az árak elég húzósak, főleg a válság közepén, az embereknek nem igazán telik egy 78e Ft-os Alienre.

  2. a WP esettanulmányok nézőpontból (számomra) nem igazán fontos, h hogy megy a yodabiznisz. viszont szivesen tudnék meg többet a fejlesztés részleteiről…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.