VitaminExpressz.hu

VitaminExpressz.hu

Következő alanyunk a VitaminExpressz.hu mely az első, egyedül fejlesztett WordPress-es oldalam volt a munkahelyemen. A séma hasonlít a Minőségiklímák.hu-ra, azzal a különbséggel, hogy a “webshop” rész kiegészült kosár funkcióval is, amelybe a leendő vásárló szabadon rakosgathatja be a vitaminkészítményeket, és megadhatja hány darabot szeretne belőle rendelni.

Illetve a vélemények részleg kiegészült azzal, hogy már nem csak egyetlen darab vélemények kategóriába vannak sorolva a bejegyzések, hanem “problémák szerint” vannak csoportosítva.

“VitaminExpressz.hu” bejegyzéshez 18 hozzászólás

  1. Sablonod mappájában ( ha nincs ) csinálsz egy home.php -t az index.php alapján. Ebben beleírhatod. Persze lehet másképpen is, de ez gyors megoldás 😀

   1. köszönöm, 2 gyors kérdés:

    1) “Ebben beleírhatod.” Ez OK, de mit? hol lehet ilyen kódot találni, hogy layeres pop-up? vagy ez egy plugin?

    2) ez a válasz a kommentekre plugin is tetszik. Mi a neve?

    Jó lesz ez az oldal is! Hajrá!!

    1. 1) Saját kód, egy kis JavaScript funkció, és ennyi az egész. :)

     2) A VitaminExpresszesre gondolsz, vagy ezen az oldalon lévőre? :) Ha a VE-sre akkor nem plugin, hanem szintén saját fejlesztés, és tulajdonképpen szintúgy csak egy JavaScript-ről van szó.

 1. Zöld, mint minden ami éretlen, sőt nekem nem annyira párosul ez a kórházfolyosószín az egészséges életmóddal.
  Mosmár kezdek feszengeni. Ebben is van 1px hiba a fejlécben, de csak bal oldalon. :)
  Megyek notit kapcsolni, azon van FF3! 😎

 2. Szerintem a zold es a vitamin talal, nem altok ebben gondot. Az viszont mar zavar, hogy a fejlecben levo vaskos menusav szovege nagyon elugrik az eredeti helyerol, ha foleviszem az egeret (a nagy szoveg es a kicsi sziveg helyet cserel); ez megzavarja a szemet. Ami ugyszint zavar, hogy a 01, 02, 03 olvashato, de az utana valo mikriszkopikus szoveg nem. Vagy legyen olvashato, vagy ne legyen … szereny velemenyem szerint :)
  Ami meg szurja a szemem, hogy bar van Valid CSS link, de az egy oriasi hibat ad, hogy a CSS nem talalhato. A forraskodbol meg lusta voltam kikeresni a CSSt, mert az egesz oldal egyetlen sorba van generalva: nincs sortores.

  1. A CSS linket javítottam, el volt írva :)

   A menü szerintem nem zavaró, és a miniatűr szöveg is jól fest, igazából mindegy mi van odaírva, csak design elem, ebbe különösebb beleszólásom nincs (maximum javaslat, vagy ha valamit nem lehet kivitelezni), ez a grafikusok dolga.

   Az egész oldal azért van egy sorba rántva, hogy ezzel is gyorsabb legyen az oldal, kisebb lesz a HTML mérete. :)

 3. Azt gondoltam, hogy kodtomorseg szempontjabol van igy generalva a kod, viszont remalom lehet debugolni. Esetleg van valami plugin amivel el tudod donteni, hogy formazott kimenetet kuldjon a bongeszonek vagy egysorba tomoritettet?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.